Jojobas eļļa

6,00 €

Nr atlīdzība punktus par šo produktu.

Vairāk informācijas

Atsauksmes

Simmondsia chinensis

Auksta spieduma, nerafinēta

Izcelsmes valsts: Argentīna

Jojobas eļļa – gandrīz vērtīgākā kosmētiskā eļļa, jo tā ir visvairāk līdzīga sebumam, eļļai, kuru izdala cilvēka āda un tādēļ āda to pieņem kā savu produktu. Jojobas eļļa ir viena no tām eļļām, kura vislabāk rūpējas par ādu: lieliski mitrina, atjauno elastību un mīkstumu, neaizsprosto poras.

Jojobas eļļa – bieži sastopams komponents matu un galvas ādas kopšanas līdzekļos.

Variet iepilināt dažus eļļas pilienus matu kondicionierī un tāpat arī pirms žāvēšanas ierīvēt mitros matos.

Pirms mazgāšanas nelielu eļļas daudzumu uzklājiet uz sausiem matiem, tā mati kļūs spīdīgi.

Jojobas eļļa lieliski mitrina galvas ādu, palīdz izvairīties no blaugznām.

Šī eļļa nekairina acis, neizraisa alerģiju, tādēļ varat lietot kā acu makijāža tīrītāju. Tā tāpat viegli notīra pūderi, vaigu sārtumu un lūpu krāsu. Samitriniet ādu un acis ar ūdeni vai ziedūdeni, uzlieciet nelielu daudzumu eļļas un notīriet ar mitru vati.

Lietošana: lietojiet tīrā veidā vai maisījumos ar citām eļļām. Īpaši vērtīgi ķermeņa kopšanas līdzekļi ar jojobas, mandeļu un smiltsērkšķu eļļām. Un ļoti sausai ādai pievienojiet vēl kaņepju eļļu.