HELICHRYSUM pretgrumbu acu balzams

Dzelteno kaķpēdiņu zemacu balzāms View larger

HELICHRYSUM pretgrumbu acu balzams

Acu balzams ne tikai tonizē un mīkstina, intensīvi mitrina, gaišina ādu ap acīm, bet arī mazina pietūkumu. Augu eļļas baro, mīkstina un nostiprina ādu, samazina grumbas un novērš priekšlaicīgu novecošanos.

13,90 €

Iegādājoties šo produktu jūs nopelnīsiet 1 lojalitātes punktu. Jūsu grozā kopā būs 1 punkt kas var tikt pārvērsts uz pirkumā. Viena punkta vērtība ir 0,30 €.

INFORMĀCIJA PAR PRODUKTU

Uzmanību! Iepakojums ar rullīti.

Dabisku, ekoloģisku narafinētu eļļu maisījums intensīvai mitrināšanai, barošanai un ādas novecošanās pazīmju apkarošanai.

Aktīvās sastāvdaļas:

  •          Pateicoties salmenes ēteriskajai eļļai, tā ne tikai tonizē un mīkstina ādu ap acīm, bet arī samazina pietūkumu.
  •          Argana un mežrozīšu eļļas lieliski piemērotas jutīgas acu ādas mitrināšanai,  izgaismošanai.
  •          Avokado eļļa ir spēcīgs antioksidants, kas nodrošina ādu ar E vitamīnu, aizkavē  novecošanās pazīmes un visdziļāk iesūcas ādā no visām eļļām.
  •          Gurķu eļļa ir plaši pazīstams jaunības eleksīrs – pretnovecošanās, reģenerējoša eļļa, kas satur vislielāko gamma linolskābes (GLA).
  •          Eļlas maisījums ir batātināts  ar  frankincenses un salmenes ēteriskajām eļļām. Nesen veiktie medicīniskie pētījumi sniedza pārsteidzošu atklājumu, ka salmenes  ēteriskās eļļas  izmantošana pat līdz 18% samazina sejas grumbu dziļumu . Tās palīdz arī saglabāt ādas tvirtumu pat tad, ja āda ir pakļauta stresam. Vairāk par pētījumu lasiet  šeit

Lietošana

Salmenes balzams ādai zem acīm ir jālieto ne tuvāk kā 1 cm no acīm, divas reizes dienā. Ar rullīti uzklājiet no acs iekšējā stūra līdz ārējam stūrim. Šis balzams ir lielisks grima pamats, īpaši sausai ādai ap acīm.  Pirms acu makijāžas uzklāšanas pārliecinieties,  ka balzams ādai ap acīm pilnībā iesūcas ādā. Šo balzamu var izmantot arī mīmikas grumbām. Balzamu ādai ap acīm uzklājiet uz mitrinātas, tīras ādas.

Tilpums: 10 ml rullītis.

 

* Sejas krēms Bio Hyaluron 30 ml. Mitrinošs sejas krēms visiem ādas tipiem "BIO HYALURON" intensīvi mitrina un izlīdzina ādu, piešķir tai veselīgu izskatu.

Ingredients: nerafinētas dabīgas argāna, mežrozīšu, gurķu, avokado, zemeņu un vīraka ēterisko eļļu eļļas.

Arī iegādātie produkti
Saistītie produkti