BALANCE prausiklis veidui

BALANCING prausiklis veidui View larger

BALANCE prausiklis veidui

BALANCING tīrīšanas līdzeklis ir izgatavots no dabīgas izcelsmes tīrīšanas līdzekļiem, ziedu ūdens un ekstraktiem, kas  tīri noņems netīrumus, dekoratīvo kosmētiku un paliekas, kas uzkrājušās uz ādas dienas laikā. Dabisko mitrinātāju komplekss palīdzēs saglabāt ādu mitru.

15,90 €

Iegādājoties šo produktu jūs nopelnīsiet 1 lojalitātes punktu. Jūsu grozā kopā būs 1 punkt kas var tikt pārvērsts uz pirkumā. Viena punkta vērtība ir 0,30 €.

INFORMĀCIJA PAR PRODUKTU

BALANCING tīrīšanas līdzeklis ir izgatavots no dabīgas izcelsmes tīrīšanas līdzekļiem, ziedu ūdens un ekstraktiem, kas  tīri noņems netīrumus, dekoratīvo kosmētiku un paliekas, kas uzkrājušās uz ādas dienas laikā. Dabisko mitrinātāju komplekss palīdzēs saglabāt ādu mitru.

Aktīvās sastāvdaļas:

Melleņu ekstrakts – satur augstu antocianīnu daudzumu, kas aizsargā šūnas no brīvo radikāļu kaitīgās ietekmes, kavē ādas novecošanās procesus un tieši tie piešķir zilo melleņu krāsu.

Dabīgā cukura komplekss - stimulē keramīdu sintēzi, stiprina ādas barjeras funkciju un pastiprina hialuronskābes iedarbību, tādējādi palielinot ūdens cirkulāciju epidermā. Āda kļūst gludāka un dzīvīgāka.

Dabiski mitrinoši faktori (NDF) – elementi, kas aizsargā un lieliski mitrina ādas ārējo slāni, tāpēc nav jūstama ādas  stiepšana vai sausuma sajūta.

Rudzupuķu ekstrakts - nomierina sakairinātu ādu, mazina ādas dehidratācijas pazīmes (zvīņošanos, izsitumus), savelk paplašinātas poras.

Lietošana: mazgājiet sejas ādu no rīta un vakarā, noskalojiet ar remdenu ūdeni. Pēc tīrīšanas izmantojiet BALANCING līnijas sejas toniku, lai līdzsvarotu ādas skābumu

Aktīvās vielas Melleņu ekstrakts
Kapacitāte 200

INGREDIENTS: Aqua, Sodium Lauroyl Sarcosinate, Cocamidopropyl Betaine, Caprylyl/capryl Glucoside, Xylitylglucoside (And) Anhydroxylitol (And) Xylitol, Vaccinium Myrtillus Fruit Extract, Glycerin, Sodium Lactate, Sodium Pca, Benzyl Alcohol, Xanthan Gum, Centaurea Cyanus Flower Extract, Dehydroacetic Acid, Citrus Bergamia Peel Oil, Litsea Cubeba Fruit Oil, Mentha Spicata Herb Oil , Sodium Benzoate, Limonene*, Linalool*, Citral*

*eterinių aliejų sudėtinės dalys / composition of essential oils

Arī iegādātie produkti
Saistītie produkti