BIOCOS balzams mazām pēdiņām

PET CARE mažų pėdučių balzamas View larger

BIOCOS balzams mazām pēdiņām

100% dabīgs pēdu balzams īpaši ērtā iepakojumā. Balzams aizsargā mīluļa pēdas no kaitīgiem ārējiem faktoriem: aukstuma, piesārņojuma, sāļiem, kā arī no karstuma un sausa gaisa, mitrina un baro pēdiņu ādu.

4,50 €

Nr atlīdzība punktus par šo produktu.

INFORMĀCIJA PAR PRODUKTU

Klientu kārotais jaunums! Pēdiņu balzams īpašā izstumjamā iepakojumā, lai to nav "jāizņem ar pirkstu" no trauciņa. Īpašais iepakojums palīdzēs precīzi un vienmērīgi uzklāt balzamu uz pēdiņas. Lai iegūtu maksimālu efektu, iemasējiet balzamu. Lai gan balzams izlietojas ekonomiski, tomēr mazais iepakojums vislabāk ir piemērots mazām pēdiņām.

Ņemiet sava mīļotā mājdzīvnieka pēdas neredzamā, bet efektīvā aizsardzībā: eļļas viegli iesūcas ādā, pārklājot pēdu ar aizsargplēvi!

AKTĪVĀS SASTĀVDAĻAS:

  • Mango sviests - eksotisks un sevišķi dziļi barojošs, bagātīgs ar A un E vitamīnu.
  • Kakao sviests ir bagātīgs ar taukskābēm, kas padara to barojošu. Kakao sviestā esošās taukskābes veido aizsargbarjeru, lai saglabātu pēc iespējas vairāk mitruma.
  • Kokosriekstu eļlai ir ļoti mazas molekulas, tāpēc salīdzinoši viegli uzsūcas. Tādā veidā tiek panākta pārsteidzoša mitrināšanas un kondicionēšanas sajūta! Īpaši piemērots pēdiņu ādas barošanai.
  • Makadāmijas riekstu eļļa ir bagātīga ar dabīgiem antioksidantiem, kā arī Omega 3 un Omega 6 taukskābēm, kas pozitīvi ietekmē ādas stāvokli.
  • Bišu vasks – no ekoloģiskas bišu saimniecības Lietuvā! Bišu vasks pārklāj pēdiņas ar aizsargplēvi, kas dabiski aizsargā pret mitruma zudumu un paildzina balzama pozitīvo iedarbību.

Piemērots kucēnu, kaķēnu un visu mazo dzīvnieku (trušu, jūrascūciņu, sesku) pēdiņām.

LIETOŠANA: Pēc atgriešanās no pastaigas rūpīgi nosusiniet pēdiņas, notīriet sakrājušos netīrumus un uzklājiet balzamu.

Ingredients: Mangifera indica butter, Theobroma cocao butter, Cocos nucifera oil, Macadamia integrifolia oil, Cera alba, Tocopherol.

Arī iegādātie produkti
Saistītie produkti